Vores værdier hjælper dit syn

Høj faglighed

Vi ved, hvad vi taler om.
Udover at have optometrist-uddannelsen, følger vores optikere med i den nyeste forskning og de nyeste metoder indenfor faget. Og vigtigst af alt, så er det vores personlige passion at passe godt på vores kunders øjne.

Grundighed

Vi tager os god tid til at tjekke dine øjne.
Det er ikke noget der bare skal overstås. Vi ved, hvad vi skal kigge efter og hvordan øjet og synet fungerer bedst. Vores grundighed hjælper os med at passe på dine øjne.

Nærvær

Hvad har nærvær med synet at gøre?
Nærvær giver tryghed og gør os mere afslappede. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, når man skal have undersøgt en så følsom del af kroppen, som øjnene er. Når vi kender dig og dit syn godt, kan vi finde den synsløsning der passer præcis til dig og dit liv.  

Kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten på vores produkter – uanset om det er brillestel, glas eller kontaktlinser. Det betyder ikke nødvendigvis høje udgifter – blot at vi vælger de bedste løsninger.

Service

Vi har altid gratis eftersyn og tilretning af dine briller – ikke kun fordi du skal spare penge, men fordi vi mener, at din komfort er det vigtigste. Du behøver ikke at bestille tid, bare kom ind i butikken, når du har tid.

Vi bruger cookies til statistik og personalisering af indhold. Ved at bruge websitet accepterer du dette.